Skip to content
You are here:
Opptagende type Holms 300 Print E-mail
Profesjonell feiing med oppsamling. Holms 300 er med sin unike oppbygning ideell for profesjonell feiing uavhengig om det gjelder anvendelse av større hjullastere, kompaktlastere eller traktorer.

holms_300_f_3.jpg


.
Det er lagt stor vekt på kompakte ytre mål. Gjennom dette er byggelengden foran bæreren begrenset og oppfyller internasjonale sikkerhetskrav.

Feiemaskinens opphengning uten støttehjul gir ett konstant og jevnt fordelt marktrykk mot underlaget, som resulterer i minimal børsteslitasje, selv ved ujevnt underlag. Maskinen kobles direkte på bærerens redskapsfeste og har skruvbare innfestingskroker som muliggjør enkel tilpassing til ulike bærere. Maskinen drives av to direktedrevne hydraulikkmotorer som finnes i to størrelser. Type 2000 beregnet for oljemengde mellom 40 - 130 l/min og type 4000 beregnet for oljemengde mellom 70 - 210 l/min.
holms_300_indikator_1.jpg 
Enkel å bruke. Innstillingen av maskinen i arbeidsposisjon skjer enkelt direkte fra førerhytten ved hjelp av maskinens to indikatorer, en for høyde og en for tilt. Maskinens innstilling overvåkes lett fra førerhytten som gjør maskinen enkel å bruke.
holms_300_vatten_1.jpgFor å begrense støvet er Holms 300 som standard utrustet med ett komplett vanndusjsystem. Vannbehovet sikres gjennom en 400 liters vanntank og skjer ved hjelp av en elektrisk drevet pumpe.
 holms_300_borste_1.jpgNyutviklet sidebørste forenkler arbeidet.
For å øke anvendelsesområdet for maskinen er en unik sidebørste utviklet. En patentert hydraulikkfunksjon tillater manøvrering av sidebørsten fra førerhytten. Til- og frakobling av sidebørsten gjøres enkelt under drift uten å avbryte pågående feiing med hovedbørsten.
For å gi det beste feie resultatet er det konstruert sidebørster med en børstediameter på hele 850 mm.

Last ned produktbladet her: Opptagende type Holms 300 
 

GMI Nyheter

gmi_nyhet.jpg
Globus
Produsert i Norge for norske forhold!plog_lsp.jpg
Et produkt som er skapt for ekstrem vinter og lang levetid.

Viktig Info

Administrasjonen

Åpningstider

Mandag til Fredag
 kl. 07:00 - 15:30
 tlf: 770 20 730
Vakt tlf: 949 78 383 

Her finner du oss:
kart.jpg

Forretningside

Produsent og leverantør av kostnadseffektive
redskaper for veivedlikehold med lastebil,
hjullastere og traktorer

Referanser

Bilder-Ingulv-021_lite_ps.pngStyreleder Ingulv Frantzen bistår gjerne med råd og veiledning, etter mange års erfaring i bransjen.

Kontakt info

Gratangen Mekaniske Industri AS
Hellarbogen 17
9470 Gratangen
Telefon: 77 02 07 30
Telefaks: 77 02 07 20